O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

neděle 20. ledna 2013

Buchta s kandovaným ovocem

Pekl jsem dnes něco jako buchtu s kandovaným ovocem (226.) - bílou sladkou veku na bázi receptu popsaného v textu Užitečný omyl, jen jsem místo Stelly použil Heru s máslovou příchutí a místo 400 g jablek dal 100 g kandovaného ovoce.
Lenička kandované ovoce moc nemusí, tož tvrdila, že jí ten chlebíček nechutná, ostatní jej chválí - a důkazem je, že z bochníčku je jen půlka...

Žádné komentáře:

Okomentovat