O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

středa 25. prosince 2013

Jsem sklerotik

Jsem sklerotik, začátkem prosince jsem pekl znovu, mám dojem, že briošku, ale že jsem to hned nezapsal, jist si nejsem, ale určitě jsem pekl... (255.) Prostě skleróza :-(
Pak jsme pekli cukroví, ale to není záležitost domácí pekárny.
A teď peču opět briošku, jen místo citronové kůry jsem přidal 2 PL rozinek (256.). Není na tom co zkazit!

Žádné komentáře:

Okomentovat