O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

středa 28. července 2010

Proč tato stránka?

Od konce června 2010 máme vlastní domácí pekárnu. A protože paměť je krátká a zkušenosti s tímto zařízením by se z hlavy mohly poztrácet, rozhodl jsem se je zaznamenávat na tuto webovou stránku.
A budu rád za každý "konkurenční" nápad, radu či zkušenost...

Žádné komentáře:

Okomentovat