O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

pondělí 7. října 2013

Zase začneme

Včera jsme s Pavlou konstatovali, že zase začneme péct v pekárně - domácí chléb či buchta provoní byt, od pekárny se šíří příjemné teplo (co v horkých letních dnech nebylo příjemné ani náhodou)...
A začali jsme klasikou, s užitím sladké směsi od Vitany vznikl oblíbený medovec (250.), už ho polovina "padla"...

Žádné komentáře:

Okomentovat