V pátek jsem pekl sladký chlebík (14.), malinko jsem si modifikoval recept z knížky, která je dodávána s pekárnou, a zadařilo se.
300 ml vodyNo a že se zadařilo, chlebík se nepropadl, je ho už aktuálně méně než polovina, peču další (15.), je to skvělá snídaně. Jen jsem recept malinko modifikoval.
60 g Zlaté Hané
1 čl soli
1 PL (12 g) cukru
1 tabletka sladidla
540 g polohrubé pšeničné mouky, typ 400
100 g rozinek
15 g strouhaných vlašských ořechů
10 g instantního droždí S.I.Lesaffre (z Aleberta)
50 g sušených banánů
300 ml vodyZačíná to vonět...
60 g Zlaté Hané
1 čl soli
1 PL (12 g) cukru
2 tabletky sladidla
440 g polohrubé pšeničné mouky, typ 400
100 g krupice
120 g rozinek
21 g čerstvého droždí
2 PL ovesných vloček
Žádné komentáře:
Okomentovat