O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

neděle 22. ledna 2012

Sladká večka

Psal jsem, že jsme si oblíbili večky, dnes jsem ji zkusil na sladko (168.):
400 g hrubé mouky
100 g hladké mouky
350 ml vody
21 g droždí
1 čl soli
100 g směsi kandovaného ovoce
2 PL ovesných vloček
a pekl na program 5 rychlý / 1250 g / střední. Výsledek? Chtělo to pár tabletek sladidla a víc "pamlsků", rozinek, sušených švestek atd. Ale je to dobré...

Žádné komentáře:

Okomentovat