O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

pondělí 16. ledna 2012

Biskupský po novu

Jak jsem tu již psal v půli prosince, začal jsem péct (a dnes peču) biskupský chlebíček dle receptu na hrníčky (167.), s klasikou mlékem 1,5% a programem 10 Koláč / 1250g / střední, neb výsledný produkt má bezmála 1,5 kg...

Žádné komentáře:

Okomentovat