O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

neděle 10. října 2010

Ciabatta s cibulí

Včera pečená Ciabatta (23.), ochucená jednou cibulí nasekanou, osmaženou do hněda a vmíchanou do těsta, a 2 polévkovými lžícemi ovesných vloček a trochou celozrné mouky, je už v tomto okamžiku, po nedělní snídani, minulostí, krom kousku, který vezeme s Filípkem na ochutnání babičce...

1 komentář:

  1. Reaguji ještě na kamarádův mail:
    - má-li článek štítek "Rivercotte z LIDLu", znamená to, že základem je směs z LIDLu, a já píšu jen to, čím jsem chléb doplnil, aby to byl "můj originál"!
    Prosím o trochu pozornosti při čtení blogu a využívání kapacity mozku... :-D

    OdpovědětVymazat