K osobní stránce člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele patří i tato stránka se zkušenostmi na dané téma...
O všech níže uvedených návodech lze říci:
Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...
neděle 10. října 2010
Ciabatta s cibulí
Včera pečená Ciabatta (23.), ochucená jednou cibulí nasekanou, osmaženou do hněda a vmíchanou do těsta, a 2 polévkovými lžícemi ovesných vloček a trochou celozrné mouky, je už v tomto okamžiku, po nedělní snídani, minulostí, krom kousku, který vezeme s Filípkem na ochutnání babičce...
Štítky:
Rivercote z LIDLu,
vlastní recepty
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Reaguji ještě na kamarádův mail:
OdpovědětVymazat- má-li článek štítek "Rivercotte z LIDLu", znamená to, že základem je směs z LIDLu, a já píšu jen to, čím jsem chléb doplnil, aby to byl "můj originál"!
Prosím o trochu pozornosti při čtení blogu a využívání kapacity mozku... :-D