O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

pondělí 4. října 2010

Poprvé skutečně skvěle vykynutý chléb

K chlebíku, který jsem pekl o víkendu, zbývá dodat jediné - poprvé vykynul doslova nádherně, takže je vzdušný, nadýchaný, a výsledný bochníček vyplnil objem domácí pekárny maximálním možným způsobem (až po horní sklíčko). Prostě úspěch!

Žádné komentáře:

Okomentovat