O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

neděle 7. listopadu 2010

Rybí chlebík

Vzal jsem klasiku, hotovou směs Rustikales Vollkornbrot od Rivercote, jenže oproti návodu použil zeleninový vývar a 250g směsy vařené rýže, fazolí, čočky (zbytek, co se nevešel do hrnce s hrstkovou polévkou včera do divadla). A přidal jsem dále ještě cibuli od naložených sleďů, 3 lžíce krupice, 3 lžíce celozrné speciál-střední pšeničné mouky a 3 lžíce slunečnicových semínek.
Program 1 obyčejný chléb / 1000g / tmavý.
Kupodivu cibule, a s ní rybí chuť, dominují. Uvidím, co na to poví děcka (teď spí), ryby jim moc nejedou... (29.)

Žádné komentáře:

Okomentovat