Vzal jsem klasiku, hotovou směs Rustikales Vollkornbrot od Rivercote, jenže oproti návodu použil zeleninový vývar a 250g směsy vařené rýže, fazolí, čočky (zbytek, co se nevešel do hrnce s hrstkovou polévkou včera do divadla). A přidal jsem dále ještě cibuli od naložených sleďů, 3 lžíce krupice, 3 lžíce celozrné speciál-střední pšeničné mouky a 3 lžíce slunečnicových semínek.
Program 1 obyčejný chléb / 1000g / tmavý.
Kupodivu cibule, a s ní rybí chuť, dominují. Uvidím, co na to poví děcka (teď spí), ryby jim moc nejedou... (29.)
K osobní stránce člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele patří i tato stránka se zkušenostmi na dané téma...
O všech níže uvedených návodech lze říci:
Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...
neděle 7. listopadu 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat