O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

středa 22. prosince 2010

Klasika následovala předchozí dvě vánočky

Klasika, ciabatta (40.) z pečící směsi Rivercote z LIDLu, doplněná dvěma hrstmi slunečnicových semínek, následovala jako další výrobek z naší domácí pekárny včera po předchozích dvou sladkých chlebech, co velmi připomínaly "nepletené" vánočky. Z těch "vánoček" je ve špajzce už jen půlka jediné...

Žádné komentáře:

Okomentovat