Opakuji svůj experiment z 25. října, ale tentokrát přidávám orestovanou Čínskou zeleninovou směs (firma ANO). Takže pro shrnutí, aby to bylo jasné i těm, co sem na tento blog zavítají jen občas:
Osmažil jsem 350 g Čínské směsi a vmíchal do těsta na Ciabattu z Rivercote (z půl balení dle návodu). Kvůli hustotě těsta jsem musel přidat ještě trochu celozrnné mouky a hrubé mouky (prvého cca lžíci, druhého tři, dával jsem to od oka)... Zelný (zeleninový) chlebík (36.) už voní...
Program 1 obyčejný chléb / 1000g / tmavý.
K osobní stránce člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele patří i tato stránka se zkušenostmi na dané téma...
O všech níže uvedených návodech lze říci:
Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...
sobota 11. prosince 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat