Nejprve to byl Bauernbrot / Selský chléb (51.), zkusil jsem, zda bude chléb jemnější po přidání 115g vařené rýže a 3 lžic ovesných vloček - jenže kůrka byla podivně tvrdá jako vždy u tohoto chlebíku.
Potom to byl Sonnenblumenkernbrot / Pšeničný slunečnicový (52.) (navíc 3 lžíce ovesných vloček), tento chlebík byl jako vždy výtečný.
Včera jsem před odchodem na divadelní trénink naplnil pekárnu ingrediencemi na oříškový chléb (53.), co jsem pekl už před 14 dny, a dnes jsem si na něm cestou do práce pochutnal...
300 ml vodyProgram 4 sladký chléb / 1000g / tmavý.
60 g Stella
1 čl soli
1 PL cukru
4 tabletky sladidla
540 g hrubé pšeničné mouky
21 g čerstvého droždí
5 PL (65 g) strouhaných vlašských ořechů
3 PL ovesných vloček
100 g rozinek
Žádné komentáře:
Okomentovat