O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

pátek 18. února 2011

Chléb se zapečeným masem

Dnes peču slaný chléb (59.), zapékám do něj na kousky nakrájené maso (slepice/ obrané maso - z vývaru chystám na zítra na divadelní víkendovku polévku).
Výsledek popíšu až zítra, neb to vyjde akorát tak, že dopeču chléb a pofrčíme na divadelní trénink (TD MIMI FORTUNAE).
350 ml vody
60 g tuk na pečení Albert
2 čl kořenící směsi/soli
470 g hrubé pšeničné mouky
70 g špaldové mouky
21 g čerstvého droždí
5 PL ovesných vloček
4 PL (70g) solených arašídových oříšků
80 g krájeného vařeného slepičího masa
Program 1 normální chléb / 1000g / tmavý.

Žádné komentáře:

Okomentovat