O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

neděle 9. října 2011

S chybou, co ji není poznat

Pekl jsem dnes opět biskupský chlebíček (132.), a dopustil jsem se chyby, jíž naštěstí na výsledku není znát. Místo 510 g mouky jsem jí dal 555 g, a aby mělo těsto správnou konzistenci, přidal jsem dvě lžíce vody. A zapoměl dát skořicový cukr.
Nikdo nic nepoznal a půl bochníku už je fuč :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat