O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

sobota 1. října 2011

Puda a jiné

Formou deníku:

Neděle, 18. září
Zkoušíme hotovou směs PUDA z PENNY Marketu (127.), výsledek bez výhrad...

Čtvrtek, 22. září
Pekl jsem chléb CIABATTA (směs z LIDLu), doplněn o dvě na jemno nakrájené a do zlatova osmažené cibule (128.) - velmi chutné.

Pondělí, 26. září
Do směsi CIABATTA přidána tři na hrubo nakrájená jablka (129.), dětem moc chutnal, já jen ochutnal :-)

Sobota, 1. října
Peču opět klasiku, medový s rozinkami (130.), jen jsem zase jako tuk použil Stelu, a jen 50 g. Bude sloužit odpoledne jako svačina na divadelním představení na Staré radnici...

Žádné komentáře:

Okomentovat