O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

pátek 28. října 2011

Karamelovník, biskupský a palačinky

V pondělí jsem pekl karamelovník (138.), ve čtvrtek potom biskupský chlebíček (139.) dle ozkoušeného receptu transformovaného na míru "hrníčku", jak jsem si jej posledně odměřil.
A dnes zase jednou "házím" palačinky, jak jsem tu již mnohokrát zmiňoval a uváděl recept.

Žádné komentáře:

Okomentovat