O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

pondělí 25. dubna 2011

Chléb s "tuningem"

Včera jsem si večer zaexperimentoval, chtěl jsem vylepšit klasický slunečnicový chléb (83.) z LIDLu, a tak do něj oproti návodu místo vody posloužil kuřecí vývar, doplnil jsem trochu na kostky nakrájené slaniny a přidal pět PL ovesných vloček.
A (ne)divte se, pominul zájem o zbytečky předchozích dvou pečených chlebíků, jogurtového i oříškového, a na odbyt jde právě ten včera večer pečený slunečnicový... Prostě je výýýtečnýýý...

Žádné komentáře:

Okomentovat