Peču klasický chléb pšenično-žitný celozrný (73.) ze směsi z LIDLu (Rivercote), jen s tím rozdílem, že na rozdíl od návodu jsem místo vody použil kuřecí vývar, a přisypal 3 lžíce ovesných vloček a dvě lžíce rozinek (uvidíme, co "napáchají" rozinky ve slaném chlebě).
Už se to míchá, už se to hněte...
Mimochodem, v LIDLu dnes končí akce na směsi Rivercote, ještě jsou za 19,90, hned jsem si dokoupil své oblíbené (viz obrázek).
K osobní stránce člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele patří i tato stránka se zkušenostmi na dané téma...
O všech níže uvedených návodech lze říci:
Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...
neděle 3. dubna 2011
Končí akce v LIDLu
Štítky:
Rivercote z LIDLu,
vlastní recepty
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat