O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

čtvrtek 31. března 2011

Chléb se špetkou kávy III.

Vzhledem k tomu, že se chléb s instantní kávou osvědčil a všem chutná, právě ho znovu peču přesně dle minulého receptu (72.), abychom měli pochoutku s sebou zítra do divadla Na zábradlí, kde od sedmi hrajeme naše zpracování Kytice...

Žádné komentáře:

Okomentovat