O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

pondělí 28. března 2011

Pudinková bábovka

Racept na pudinkovou bábovku (70.) jsem dostal od kamaráda a následně jej našel na spoustě webových stránek. Je výtečná.
Tedy jak se peče pudinková bábovka?
4 vejce
4 pudinky v prášku (mohou být i různé, výsledná chuť je pak překvapením)
200 ml oleje
150 g krystalového cukru
1 prášek do pečiva
Program 10 koláč / 750g / střední.
Formu po dopečení je nutno vyjmout z pekárny a nechat vychladnout, až pak vyklopit.

Už jsem musel kousek odložit bokem, aby zbylo na snídani...

Žádné komentáře:

Okomentovat