O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

středa 23. března 2011

Ciabatta s cibulí II.

Peču Ciabattu (69.), ochucenou dvěma cibulemi nasekanými a osmaženými do zlatova s trochou pórku, vmíchanou do těsta spolu s 5 polévkovými lžícemi ovesných vloček a trochou celozrné mouky.
Chlebík jsem v průběhu závěrečného kynutí ozdobil dvěma polévkovými lžícemi kešu oříšků. Už se těším na výsledek...

Žádné komentáře:

Okomentovat