O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

neděle 13. března 2011

Vepřové řízky v kořeněném těstíčku

Našel jsem si na Internetu recept na vepřové řízky v kořeněném těstíčku, malinko jej poupravil, a že řízečky moc chutnaly, i oběma dětem, rozhodl jsem se si jej sem poznačit:
1 čl česnekové pasta
2 vejce
2 PL hladké mouka
2 PL worcesterové omáčky
1 čl kořenící soli
olej na smažení
vepřové řízky

V míse jsem smíchal vejce, sůl, worcesterovou omáčku, česnek a hladkou mouku. Ve vzniklém těstíčku "omáchal" naklepané vepřové řízky a smažil.

Žádné komentáře:

Okomentovat