O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

čtvrtek 17. března 2011

Znovu oříškový se škvarky

Opět peču (s asistentkou Leničkou, zvědavá opička mi nakukuje nejen do pekárny, ale i pod pokličku a do trouby...) chléb se solenými arašídovými oříšky a se škvarky (65.)...
300 ml vody
60 g Zlaté Hané
50 g škvarků
3 čl kořenící solící směsi
540 g hrubé pšeničné mouky
21 g čerstvého droždí
5 PL arašidových oříšků
3 PL ovesných vloček

Program 1 normální chléb / 1000g / tmavý.
Minule chutnal (dělal jsem zhruba poloviční dávku), předpokládám, že škvarky opět nebude vidět, budou dokonale rozpečené...

Žádné komentáře:

Okomentovat