O všech níže uvedených návodech lze říci:


Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...

úterý 15. března 2011

Rozinkový s dýní II.

Protože se po první verzi sladkého chleba s rozinkami a dýní jen zaprášilo, pekl jsem jej včera znovu (a už je zase jen polovina), tedy sladký chléb (64.) s malinko pozměněným poměrem surovin:
300 ml vody
60 g tuk na pečení Albert
1 PL cukru
4 tabletky sladidla
540 g polohrubé pšeničné mouky
1 čl soli
21 g čerstvého droždí
3 PL ovesných vloček
4 PL rozinek
3 PL dýňového kompotu
1 vejce
Program 4 sladký chléb / 1000g / tmavý.

Žádné komentáře:

Okomentovat