Nezbývá než opakovat: Z pečení se pro mne stává rutina.
V úterý jsem znovu reprízoval svůj sladký medový chlebík (110.), ve čtvrtek pak rodinu navrátivší se od babičky čekal doma čerstvý Mehrkornbrot (111.) KORNGOLD z Rakouska.
A víkend? V pátek večer jsem na sobotní snídani upekl oblíbený biskupský chlebíček (112.) - recept zde.
A dnes si Filípek objednal oblíbený medový s rozinkami (113.), už se to míchá, už se to hněte...
K osobní stránce člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele patří i tato stránka se zkušenostmi na dané téma...
O všech níže uvedených návodech lze říci:
Není-li uvedeno jinak, dle "štítku článku" (to je to skupinové třídění pod článkem, každý článek je zařazen do jedné či více skupin) se dozvíte, z které směsi na domácí chléb byl chléb pečen (v podstatě buď Rivercote z LIDLu nebo Korngold z rakouského Hoferu), a použito bylo vždy, pokud nepíšu jinak, 500g směsi (tedy polovina sáčku)...
Občas si sem vkládám i jiné recepty než recepty pro domácí pekárnu, označuji je pak štítkem "jiné recepty", například na palačinky...
neděle 7. srpna 2011
Stává se z toho rutina II.
Štítky:
Korngold z Hoferu,
vlastní recepty
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat